ccf

Fostul adjunct PICCJ, detasat la Ministerul Justitiei (Document)

Data: 02 February 2021, 17:12 | autor: L.J. | 0 comentarii | 3788 afisari

Fostul adjunct al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie va activa la Ministerul Justitiei. Ne referim la procurorul Razvan Horatiu Radu (foto), care a fost detasat la Ministerul Justitiei.


 

Detasarea lui Radu la Ministerul Justitiei a fost decisa marti, 2 februarie 2021, de Sectia pentru procurori a CSM. S-a intamplat dupa ce ordinea de zi a sectiei a fost suplimentata cu acest punct.


Iata minuta Sectiei pentru procurori a CSM:


“Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat detasarea la Ministerul Justitiei a domnului Radu Razvan Horatiu, procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru o perioada de 3 ani, incepand cu data de 03.02.2021. (unanimitate)”.


Altfel, in aceeasi sedinta a Sectiei pentru procuror a CSM a fost aprobata cererea de pensionare formulata de procuroarea DNA Carmen Simona Ricu, precum si o cerere de aparare a reputatiei profesionale formulata de adjunctul SIIJ Nicolae Marin.


* Cititi aici toate hotararile luate de Sectia pentru procurori a CSM in sedinta din 2 februarie 2021

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.