Fratele Ralucai Pruna vrea la un parchet mai mare

Data: 16 aprilie 2019, 11:54 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1124 afisari

Procurorul Mihai Pruna (de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti), fratele fostei ministre a Justitiei Raluca Pruna (foto), vrea sa lucreze la un alt parchet.


Cazul lui va intra in discutia Sectiei pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii, in sedinta de joi, 18 aprilie 2019.

Mihai Pruna este cunoscut, printre altele, ca in 2011, pe cand activa la Parchetul Judecatoriei Sectorului 1, a inchis cu SUP dosarul persoanei care l-a agresat pe Victor Ciutacu, fara ca jurnalistul sa fie macar audiat. De asemenea, in octombrie 2016, Mihai Pruna a fost promovat de catre Procurorul General Augustin Lazar de la Parchetul Tribunalului Bucuresti direct la Parchetul General, unde i-a dat functia de sef de birou, apoi pe cea de sef de serviciu. Acelasi Lazar i-a obtinut de la CSM prelungirea delegarii pana in octombrie 2018.

Acum, Mihai Pruna

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.