ccf

Functie de conducere pentru o procuroare care a invins-o pe Kovesi

Data: 21 June 2022, 17:47 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1992 afisari

O procuroare care a invins-o pe Laura Kovesi (foto) pe vremea cand aceasta conducea Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a obtinut functie de conducere.Ne referim la procuroarea Aurelia Balaci de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5. Marti, 21 iunie 2022, Sectia pentru procurori a CSM a delegat-o pe Balaci in functia de adjunct al PJS5 timp de 6 luni, incepand cu data de 1 iulie 2022.

In februarie 2011, Aurelia Balaci si alti 20 de procurori ai PJ Sector 5 au obtinut definitiv din partea Inaltei Curti anularea Ordinului nr. 1472 din 2 iulie 2009, prin care Procurorul General Laura Kovesi, la solicitarea Ministerului Finantelor, suspendase plata sporului pentru risc si suprasolicitare neuropsihica de 50% pentru procurorii din Romania.

Astfel, PICCJ avea obligatia sa plateasca de urgenta sporul de 50% pe semestrul al doilea al anului 2009, mai precis pe 5 luni si jumatate. Era vorba in medie circa 2500 lei lunar pentru fiecare procuror.


Lista tuturor delegarilor:


1.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Oltenita a doamnei SOFRONE FLORINA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet, incepand cu data de 01.07.2022, pana la ocuparea functiei prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

2. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea a doamnei POPESCU ADRIANA MIHAELA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet, incepand cu data de 01.07.2022, pana la ocuparea functiei prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

3. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara a doamnei HURDUBEU ADRIANA CRISTINA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet, incepand cu data de 15.07.2022, pana la ocuparea functiei prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

4. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Zimnicea a domnului PETROSANU ION, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Alexandria, incepand cu data de 15.07.2022, pana la ocuparea functiei prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

5. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti a doamnei BALACI AURELIA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet, incepand cu data de 01.07.2022, pana la ocuparea functiei prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.