ccf

ICCJ. Concurs pentru ocuparea a 22 de posturi vacante de magistrat-asistent

Data: 26 August 2015, 10:26 | autor: A.P. | 0 comentarii | 2648 afisari

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, in sedinta de luni 24 august 2015, organizarea concursului pentru ocuparea a 22 de posturi vacante de magistrat-asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie, repartizate dupa cum urmeaza: 5 posturi la Sectia a I-a civila, 3 posturi la Sectia a II-a civila, 7 posturi, cu specializare in materia penala, in cadrul Sectiilor Unite - Complete pentru solutionarea recursurilor in interesul legii, Completele pentru dezlegarea unor chestiuni de drept si Completele de 5 judecatori, 1 post la Sectia penala si 6 posturi la Sectia de contencios administrativ si fiscal.


Concursul este organizat de Consiliul Superior al Magistraturii si Institutul National al Magistraturii, in perioada 25 august - 25 noiembrie 2015, si consta in sustinerea unui test-grila de verificare a cunostintelor teoretice si a unei probe scrise practice.

>>Comunicatul CSM

"In sedinta din data de 24 august 2015, prin Hotarirea nr. 789, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea la Bucuresti – in perioada 25 august - 25 noiembrie 2015 – a concursului pentru ocuparea unui numar de 22 de posturi vacante de magistrat-asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Concursul este organizat de Consiliul Superior al Magistraturii si Institutul National al Magistraturii in conditiile art. 66 alin. (2) si (3) si ale art. 67 alin. (4) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata cu modificarile si completarile ulterioare si in conformitate cu dispozitiile art. 3 alin. (2) din Regulamentul de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat asistent de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 293/2007 modificata si completata.

Cele 22 de posturi de magistrat-asistent vacante sunt repartizate astfel: 5 posturi la Sectia I civila, 3 posturi la Sectia a II-a civila, 7 posturi, cu specializare in materia penala, in cadrul Sectiilor Unite - Complete pentru solutionarea recursurilor in interesul legii, Completele pentru dezlegarea unor chestiuni de drept si Completele de 5 judecatori, 1 post la Sectia penala si 6 posturi la Sectia de contencios administrativ si fiscal.

La concurs se pot inscrie persoanele care indeplinesc conditiile prevazute de art. 14 alin. (2) lit. a) - e) si art. 67 alin. (4) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, cu o vechime de cel putin 5 ani in functiile prevazute de lege, la data expirarii perioadei de depunere a cererilor de inscriere.

Inscrierea candidatilor la concurs se face la Consiliul Superior al Magistraturii – Directia resurse umane si organizare, cu sediul in Bucuresti, Calea Plevnei nr. 141B, sector 6, pana la data de 15 septembrie 2015 inclusiv, taxa de inscriere fiind in cuantum de 450 lei.

Examinarea candidatilor se face prin sustinerea unui test-grila de verificare a cunostintelor teoretice si a unei probe scrise practice.

Detalii suplimentare privind concursul, inclusiv tematica si bibliografia si calendarul estimativ, se gasesc pe pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii www.csm1909.ro la sectiunea Magistrati > Concursuri si examene > Admitere in magistratura > Admitere prin alte modalitati si a Institutului National al Magistraturii www.inm-lex.ro".

sursa foto: gazetadecluj.ro

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.