ccf

IGPR. 163 de persoane puse sub supraveghere judiciara in ultima saptamana

Data: 24 August 2015, 10:05 | autor: A.P. | 0 comentarii | 1461 afisari

Inspectoratul General al Politiei Romane a dat publicitatii, duminica 23 august 2015, o situatie a persoanelor puse sub supraveghere judiciara in perioada 14-21 august.


Astfel, in ultima saptamana, la nivel national, au fost dispuse masuri preventive de supraveghere judiciara fata de 163 de persoane si au fost inregistrate 27 de inlocuiri ale masurilor preventive de supraveghere judiciara dispuse initial, cu alte masuri, informeaza IGPR intr-un comunicat de presa.

"Politia Romana verifica, periodic, modul in care persoanele puse sub supraveghere judiciara isi respecta obligatiile, iar in cazul incalcarii acestora, sesizeaza instanta competenta. In perioada 14-21 august a.c., la nivel national, au fost dispuse masuri preventive de supraveghere judiciara fata de 163 de persoane. Masurile preventive care stabilesc supravegherea judiciara presupun obligatii in sarcina persoanelor fata de care au fost dispuse. Astfel, politistii desfasoara activitati specifice fata de 24 de persoane, pe numele carora a fost dispusa masura arestului la domiciliu si fata de 139 de persoane, pe numele carora a fost dispusa masura controlului judiciar. In ultima saptamana, la nivel national, au fost inregistrate 27 de inlocuiri ale masurilor preventive de supraveghere dispuse initial, cu alte masuri. Astfel, masura controlului judiciar dispusa initial a fost inlocuita cu masura arestarii preventive in 23 de cazuri, cu masura arestului la domiciliu in 3 cazuri si executarea pedepsei inchisorii, intr-un caz".

foto: Petre Toba, inspector general al Politiei Romane

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.