ccf

Indignarea unei judecatoare din cauza boicotului din CSM

Data: 09 October 2019, 16:28 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1003 afisari

O judecatoare si-a exprimat marti, 8 octombrie 2019, indignarea cauzata de boicotul la care au recurs mai multi membri din Consiliul Superior al Magistraturii pentru a impiedica validarea procuroarei Adina Florea la sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.


Este vorba despre judecatoarea Adina Daria Lupea (foto), de la Curtea de Apel Cluj. Intr-o ampla luare de pozitie, ea le-a reprosat boicotistilor (patru dintre cei cinci procurori alesi, plus Procurorul General Bogdan Licu si ministrul Justitiei Ana Birchall) ca pur si simplu nu le pasa de dificultatile si nevoile cu care se confrunta sistemul judiciar.

De altfel, Lupea nu s-a referit doar la SIIJ, ci si la

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Dan Alexandru Crișan date 9 October 2019 22:38 0

Jos pălăria în fața doamnei judecător Adina Daria Lupea; un JUDECĂTOR care de ani de zile, la fel ca doamna judecător Dana Gârbovan, își rupe din puținul timp pe care-l are pentru dânsa, încercând prin luările de poziție publice a aduce normalitatea în justiție și, prin aceasta, o normalitate a vieții cotidiene în România! Din păcate, existența unor oameni de drept aflați la vârful decizional de genul boicotiștilor, în loc să lucreze pentru normalitata justițiară și apărarea judecătorilor și a procurorilor cinstiți, fiind în CSM, ei făc jocul factorului politic, prin refuzul de a participa la ședințele în plen și astfel, bulversând total actul de judecată la nivel de țară, fapt ce este cât se poate de rușinos pentru condiția de magistrat!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.