ccf

INM. 10 experti specializati in NCP si NCPP, selectati pentru participarea la 3 conferinte (Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014)

Data: 20 August 2015, 14:24 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1503 afisari

Institutul National al Magistraturii a anuntat, miercuri 19 august 2015, numele celor 10 experti specializati in domeniile Noului Cod penal si Noului Cod de procedura penala selectati in vederea participarii la 3 conferinte in cadrul proiectului "Asistenta pentru consolidarea capacitatii sistemului judiciar din Romania de a face fata noilor provocari legislative si institutionale", finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.


>>Anuntul INM

"La data de 8 iulie 2015, Consiliul Superior al Magistraturii a lansat procedura de selectie a zece experti specializati in domeniile Noului Cod Penal si Noului Cod de Procedura Penala, in vederea participarii la 3 conferinte in cadrul proiectului 'Asistenta pentru consolidarea capacitatii sistemului judiciar din Romania de a face fata noilor provocari legislative si institutionale', finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

In urma anuntului publicat pe site-urile Consiliului Superior al Magistraturii si Institutului National al Magistraturii, care a avut ca termen limita de depunere 7 august 2015, au fost inregistrate 11 candidaturi.

Comisia de evaluare s-a reunit la data de 17 august 2015 si a verificat, pe baza documentelor depuse de fiecare candidat in parte, indeplinirea criteriilor de selectie indicate in anunt si in caietul de sarcini.

In urma evaluarii candidaturilor, comisia a decis urmatoarele:

-Selectarea, in calitate de experti in vederea participarii la 3 conferinte in domeniile Noului Cod Penal si Noului Cod de Procedura Penala (Output 2.1), in cadrul proiectului 'Asistenta pentru consolidarea capacitatii sistemului judiciar din Romania de a face fata noilor provocari legislative si institutionale', a urmatoarelor persoane:

Doamna Ciolca Iuliana Marilena, judecator, Curtea de Apel Bucuresti;

Domnul Drilea Marga Pompiliu Mariana, procuror, PICCJ-DIICOT Brasov;

Domnul Ghigheci Cristinel, judecator, Curtea de Apel Brasov;

Doamna Morosanu Raluca, judecator, Curtea de Apel Bucuresti;

Domnul Nitu Daniel, lector univ. dr., Universitatea Babes-Bolyai, Cluj;

Doamna Popescu Mirela Sorina, judecator, Inalta Curte de Casatie si Justitie;

Doamna Stanciu Livia Doina, judecator, Inalta Curte de Casatie si Justitie;

Domnul Streteanu Florin, profesor, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj;

Domnul Toader Tudorel, profesor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi;

Domnul Udroiu Mihail, judecator, Curtea de Apel Oradea.

-Respingerea candidaturii domnului avocat Antoniu Obancia, pentru neindeplinirea criteriului privind experienta minima ca formator sau cadru didactic universitar".

foto: jud. Livia Doina Stanciu, presedinte al ICCJ

sursa foto: scj.ro

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.