INM a anuntat lista judecatorilor inscrisi pentru sustinerea interviului de promovare le ICCJ (Lista)

Data: 12 mai 2017, 18:08 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1611 afisari

 

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii lista judecatorilor inscrisi pentru sustinerea interviului de promovare le ICCJ. Interviul este programat pentru joi, 18 mai 2017, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii. Sunt asteptati sa se prezinte in fata membrilor CSM 44 de magistrati, care se vor lupta pe cele 17 locuri disponibile.


Primii care vor intra la „audieri” sunt candidatii pentru un loc la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti. Interviul va avea loc marti, 16 mai 2017, fiind asteptati 16 judecatori. Acestia se concureaza pentru cele 8 posturi disponibile la Sectia de contencios administrativ si fiscal de la ICCJ.

Urmatoarele interviuri de la CSM vor avea loc a doua zi, miercuri 17 mai 2017. La Consiliu se vor prezenta magistratii care isi doresc sa acceada la Sectia penala a instantei supreme. Sunt 14 candidati, care se lupta pe 6 posturi scoase la concurs.

Etapa interviului va fi incheiata de judecatorii care s-au inscris pentru un loc la Sectia a II-a civila a ICCJ. Acestia vor sustine interviul la CSM, joi 18 mai 2017. Sunt 14 candidati care se bat pentru doar 3 locuri disponibile.

>> Lista candidatilor inscrisi pentru sustinerea interviului

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.