ccf

INM a prelungit termenul de inscriere la Conferinta europeana anuala privind instantele si comunicarea (Budapesta, 15-16 octombrie 2015)

Data: 31 August 2015, 15:05 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1383 afisari

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii, luni 31 august 2015, un anunt referitor la prelungirea termenului de inscriere la Conferinta europeana anuala privind instantele si comunicarea, organizata la Budapesta in perioada 15-16 octombrie 2015. Evenimentul este dedicat judecatorilor detinatori ai calitatii de purtator de cuvant la instanta de provenienta iar noul termen limita pentru inscriere este 4 septembrie 2015, ora 16.


Anuntul INM:

"In perioada 15 – 16 octombrie 2015 se va desfasura la Budapesta, in Ungaria, la sediul Academiei Ungare de Justitie, Conferinta europeana anuala privind instantele si comunicarea. Aceasta este cea de a treia conferinta organizata de catre Oficiul National Judiciar din Ungaria in domeniul comunicarii la nivelul instantelor. Informatiile referitoare la conferintele anterioare sunt disponibile pe www.birosag.hu/en/conference.

In acest an, subiectele abordate vor privi urmatoarele: relatiile publice, inregistrarile audio-video in instanta, mijloacele şi masurile adoptate in situatii de criza privind comunicarea. Formatul conferintei va presupune atat dezbateri plenare si prezentari, cat si workshop-uri. Conferinta va facilita, astfel, dialogul si schimbul de bune practici intre participanti in materia comunicarii la nivelul instantelor.

In acest context a fost adresata, de catre Oficiul National Judiciar din Ungaria, invitatia de desemnare a doi judecatori romani, in vederea participarii la eveniment.

Potrivit informarii organizatorilor, acestia din urma vor suporta exclusiv costurile de cazare si masa pentru zilele de 14, 15 si 16 octombrie, costurile aferente cinei festive, precum si costurile aferente programului social.

Limba de lucru a conferintei va fi limba engleza.

Criteriile care vor fi avute in vedere in momentul realizarii selectiei celor doi judecatori romani participanti sunt urmatoarele:

-experienta in practica judiciara de cel mult 6 ani;

-detinerea calitatii de purtator de cuvant la instanta de provenienta, avand o minima experienta in relatiile cu mass-media;

-competenta lingvistica (sens in care se vor depune documente din care sa rezulte nivelul de cunoastere al limbii engleze).

Judecatorii interesati sunt rugati sa transmita, pana la data de 4 septembrie 2015, ora 16.00, in atentia doamnei Florentina DEACONU, expert asimilat judecatorilor si procurorilor in cadrul INM – email: florentina.deaconu@inm-lex.ro, telefon 021.407.62.49, fax: 021.407.62.47 – urmatoarele documente: scrisoare de intentie si CV, ambele redactate in limba engleza, precum si documente din care sa rezulte nivelul de cunoastere al limbii engleze".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.