ccf

INM. Conferinta adresata judecatorilor care au experienta in solutionarea cauzelor privind actele de terorism

Data: 09 August 2015, 10:23 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1754 afisari

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii, vineri 7 august 2015, un anunt privind organizarea unei conferinte adresate judecatorilor care au experienta in solutionarea cauzelor privind actele de terorism.


"Conferinta regionala est-mediteraneana in domeniul contraterorismului" va avea loc in perioada 15-17 septembrie 2015, la Bucuresti, fiind organizat de Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti.

Potrivit anuntului, „la aceasta conferinta vor participa procurori și judecatori si reprezentanti ai unor agentii de aplicare a legii si de investigatii din Albania, Bulgaria, Cipru, Grecia, Macedonia, Romania si Turcia, fiind asigurata interpretarea simultana in limbile oficiale ale statelor mentionate anterior”.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de participare este 13 august 2015 (inclusiv).

>>Anuntul INM

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.