ccf

INM. Examenul de promovare in functii de executie a personalului de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor (Numele candidatilor si repartizarea pe sali)

Data: 15 September 2015, 14:20 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1809 afisari

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii, luni 14 septembrie 2015, un anunt privind programul de desfasurare a probei scrise a examenului de promovare in functii de executie a personalului de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor, precum si repartizarea pe sali a candidatilor inscrisi la acest examen.


Potrivit INM, proba scrisa de verificare a cunostintelor teoretice si practice, tip grila, va fi sustinuta joi, 16 septembrie 2015, incepand cu ora 9.00, la sediul Institutului, din B-dul Regina Elisabeta nr. 53, Bucuresti.

>>Repartizarea pe sali a candidatilor

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.