ccf

INM. Magistratii selectati pentru participarea la programul de schimb specializat, desfasurat in cooperare cu EJTN

Data: 03 August 2015, 17:03 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2246 afisari

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii, luni 3 august 2015, un anunt privind rezultatele finale ale procedurii de selectie a magistratilor participanti la programul "Schimburi specializate in cooperare cu partenerii EJTN".


Anuntul INM:

"Reteaua Europeana de Formare Judiciara (EJTN) a comunicat INM rezultatele finale ale procedurii de selectie pentru schimburile specializate organizate in colaborare cu partenerii EJTN.

Avand in vedere numarul mare de candidaturi, EJTN a procedat la suplimentarea numarului total de locuri aferent fiecarui stagiu, context in care fiecarui stat i-a fost alocat 1 loc/stagiu.

Avand in vedere cele mai sus, magistratii romani selectati de EJTN in vederea participarii la stagiile specializate sunt:

Dreptul concurentei:  Doamna judecator Maria ANDRIES (Curtea de Apel Suceava)

Dreptul refugiatilor:  Domnul judecator Toma Catalin RAILEANU (Judecatoria Sectorului 4)

Dreptul mediului:  Doamna judecator Doina VISAN (Curtea de Apel Bucureşti)

Dreptul muncii:  Doamna judecator Claudia BODEAN (Tribunalul Constanta)

Mediere:  Doamna judecator Adriana Bianca BRADOSU (Judecatoria Blaj)

Nota: Ca urmare a suplimentarii numarului de locuri si selectarii, in consecinta, a unui numar mai mare de participanti, si tinand cont de constrangerile bugetare impuse de proiect, perioada tuturor stagiilor urmeaza sa fie redusa de la 2 saptamani la 1 saptamana.

In etapa urmatoare, pentru fiecare dintre participantii selectati urmeaza a fi desemnata o instanta/coordonator de stagiu, cu luarea in considerare, in procedura de alocare, in cea mai mare masura posibila, a optiunii magistratilor privind statul de desfasurare a stagiului.

Magistratii selectati vor primi din partea Secretariatului EJTN o informare cu privire la rezultatul selectiei, precum si informatii suplimentare privind locatia stagiului".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.