INM. Precizari privind concursul de promovare in functii de executie: "Candidatii vor putea avea asupra lor jurisprudenta relevanta"

Data: 31 martie 2016, 18:15 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1432 afisari

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii, joi 31 martie 2016, un anunt in care aduce unele precizari de interes pentru candidatii inscrisi la materia drept penal si procesual penal in cadrul concursului de promovare efectiva si pe loc a judecatorilor si procurorilor in functii de executie.


Potrivit anuntului INM, in timpul concursului, candidatii vor putea avea asupra lor jurisprudenta relevanta, fiind permise culegerile de legislatie ce cuprind decizii ale Curtii Constitutionale si ale ICCJ (exclusiv RIL si hotarari prealabile), insa nu sunt acceptate exemplare ale culegerilor de hotarari care contin sentinte/ decizii de speta pronuntate de instante.

>>Anuntul INM

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.