ccf

INM. Rezultatele obtinute de judecatori la testarea privind managementul, comunicarea si resursele umane din cadrul concursului pentru numirea in functii de conducere

Data: 18 June 2015, 14:02 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1746 afisari

Institutul National al Magistraturii a publicat rezultatele obtinute de candidatii judecatori la testarea scrisa privind managementul, comunicarea si resursele umane, desfasurata in data de 14 iunie 2015, in cadrul concursului pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor la instante si parchete.


Potrivit INM, candidatii nemultumiti de nota obtinuta la lucrarea scrisa pot formula contestatii in termen de 48 de ore de la afisarea rezultatelor pe site-urile Consiliului Superior al Magistraturii si Institutului National al Magistraturii. Contestatiile se depun prin fax, la CSM, la numerele 021.311.69.42 sau 021.311.69.43.

>>Rezultate judecatori

>>Subiectele si baremul testarii scrise din 14 iunie 2015

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.