INPPA. Depunerea caietelor de lucrari profesionale pentru sustinerea examenului de absolvire, sesiunea noiembrie 2016

Data: 14 iulie 2016, 16:51 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1790 afisari

Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor a dat publicitatii, miercuri 13 iulie 2016, un anunt privind depunerea lucrarilor profesionale - de catre avocatii stagiari, cursanti anul II de pregatire profesionala initiala, care urmeaza sa sustina examenul de absolvire, sesiunea noiembrie 2016 - la disciplinele Organizarea si exercitarea profesiei de avocat, Drept civil, Drept procesual civil, Drept penal, Drept procesual penal, Drept european al drepturilor omului, Dreptul Uniunii Europene si Dreptul European al Muncii.


Anuntul INPPA:

In atentia avocatilor stagiari, cursanti anul II de pregatire profesionala initiala, care urmeaza sa depuna Caietele de lucrari profesionale in vederea sustinerii Examenului de absolvire, sesiunea noiembrie 2016, la INPPA Bucuresti.

Publicam lucrarile profesionale la disciplinele Organizarea si exercitarea profesiei de avocat, Drept civil, Drept procesual civil, Drept penal, Drept procesual penal, Drept european al drepturilor omului, Dreptul Uniunii Europene si Dreptul European al Muncii.

Cursantii anului II de pregatire initiala vor intocmi caietele de lucrari profesionale pe discipline, cu respectarea conditiilor de fond si forma prevazute de Hotararea Consiliului de Conducere nr. 73/10 iunie 2016, (descarca aici anexa la hotarare) si in Regulamentul examenului de absolvire a INPPA adoptat prin Hotararea nr. 525 din 01 septembrie 2012 a Consiliului UNBR.

Caietele de lucrari profesionale intocmite cu respectarea conditiilor de fond si forma stabilite prin Hotararea Consiliului de Conducere nr. 73/10 iunie 2016 si in Regulamentul examenului de absolvire a INPPA adoptat prin Hotararea nr. 525 din 01 septembrie 2012 a Consiliului UNBR, se vor depune la sediul INPPA din Bucuresti, str. Vulturilor nr. 23, sector 3, pana la data de 31 octombrie 2016 inclusiv.

Pentru disciplinele drept civil, drept procesual civil si drept penal, cursantii vor rezolva la alegere, din lucrarile profesionale propuse, numai un numar de 6 lucrari profesionale, in raport de dispozitiile Hotararii Consiliului de Conducere nr. 73/10 iunie 2016.

Cursantii vor descarca, completa, semna si depune odata cu Caietele de lucrari profesionale declaratia pe proprie raspundere privind respectarea conditiilor de fond si forma mentionate anterior. Declaratia poate fi descarcata aici”.

Lucrarile:

>>Organizarea si exercitarea profesiei de avocat

>>Drept civil

>>Drept procesual civil

>>Drept penal

>>Drept procesual penal

>>Dreptul Uniunii Europene

>>Dreptul European al Drepturilor Omului

>>Dreptul European al Muncii

foto: av. Traian Briciu, director al INPPA

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.