ccf

Jandarm declarat angajatul lunii dupa ce a salvat o viata (Galerie foto)

Data: 06 April 2023, 19:10 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1263 afisari

Judecatorul Cosmin-Razvan Mihaila (foto 1 stanga) – presedintele Curtii de Apel Galati – i-a acordat unui jandarm titlul de „Angajatul lunii aprilie 2023” joi, 6 aprilie 2023, datorita faptului ca organul de ordine i-a salvat viata unui om.Este vorba despre plutonierul adjutant Dan Cobilita (foto 1 dreapta). Miercuri, jandarmul a resuscitat un barbat cazut pe holul instantei, care tremura si nu putea sa respire. Cobilita a fost ajutat de catre doi colegi: plutonierul adjutant-sef Andi-Florentin Hulea (foto 3 dreapta) si plutonierul adjutant Bernard-Ciprian Boitan (foto 4 dreapta).

 Postarea de pe Facebook a Curtii de Apel Galati:


Titlul ANGAJATUL LUNII APRILIE 2023 il vom acorda domnului plt. adj. Dan Cobilita, jandarm in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Galati, impreuna cu colegii sai plt. adj. sef Andi-Florentin Hulea si plt. adj. Bernard-Ciprian Boitan.

In data de 05.04.2023, domnul plt. adj. Dan Cobilita, aflandu-se in serviciu de paza in cadrul Palatului Justitiei Galati, a intervenit prompt si profesionist, efectuand manevre de resuscitare unei persoane cazute la pamant si aflate in stop cardiorespirator in sala principala a cladirii. Colegii sai au indepartat persoanele din jur si l-au ajutat in efectuarea manevrelor.


Jandarmii si-au indeplinit in mod meritoriu datoria si, astfel, au salvat viata persoanei, care a fost transportata ulterior la spital de un echipaj de urgenta si se afla intr-o stare stabila.

Le suntem recunoscatori pentru modul profesionist in care si-au indeplinit atributiile de serviciu!”


Postarile Inspectoratului de Jandarmi Judetean Galati (de miercuri, respectiv joi):


Dan, Andi si Ciprian se aflau astazi in serviciu la Palatul de Justitie din Galati. La ora pranzului, Dan a auzit agitatie mare pe holul institutiei si a iesit imediat din Dispecerat sa vada ce se intampla.

Atunci a observat un barbat cazut jos, care tremura si nu putea sa respire, iar in jurul lui stranse mai multe persoane. Sesizand ce se intampla, Dan i-a chemat pe colegii sai, Andi si Ciprian, aflati la intrarea in cladirea tribunalului, si i-a rugat sa indeparteze toate persoanele aflate langa barbatul cazut.


Cursul de prim ajutor pe care Dan l-a facut cu specialistii SMURD, in cadrul programului de pregatire al jandarmilor galateni, i-a fost util si astfel a reusit sa stabilizeze persoana cazuta.

Dupa ce barbatul a inceput sa respire, Dan a solicitat sprijinul unui echipaj medical de urgenta, care, ulterior, l-au preluat pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.


Felicitari, Dan, pentru prezenta de spirit si ca ti-ai insusit notiunile de prim ajutor, care astazi s-au dovedit a fi utile!

Pentru modul in care l-au sprijinit pe Dan, le transmitem felicitarile noastre lui Andi si lui Ciprian.

Felicitari, baieti!

Jandarmeria Galati, cu siguranta, pentru fiecare!

#Suntem_la_datorie

#IJJGL”

 Modul profesionist in care au intervenit si salvat ieri o persoana cazuta in stare de inconstienta pe holurile Palatului de Justitie din Galati nu a trecut neobservat de conducerea institutiei galatene. Presedintele Curtii de Apel Galati, domnul judecator dr. Cosmin Razvan Mihaila, i-a felicitat in aceasta dimineata pe colegii nostri, plutonierul adjutant Dan Cobilita, plutonierul adjutant sef Hulea Andi si plutonierul adjutant Boitan Ciprian, carora le-a oferit diploma de „Angajatul lunii aprilie 2023”.


Va felicit pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ati intervenit ieri, iar daca astazi persoana cazuta este langa familie si prieteni, in mare masura de datoreaza modului in care v-ati facut datoria si ati evitat o tragedie. Va suntem recunoscatori pentru modul profesionist in care v-ati indeplinit atributiile de serviciu!”, a spus domnul judecator dr. Cosmin Razvan Mihaila, la intalnirea cu cei trei jandarmi.

Modul in care au intervenit colegii nostri a fost apreciat si de catre comanda inspectoratului, iar ieri, la ordinul colonelului Florin Simionel, comandantul Jandarmeriei Galati, cei trei colegi au fost recompensati conform prevederilor regulamentelor militare, cu citare prin ordinul de zi pe unitate si felicitari.

Bravo, baieti!

Jandarmeria Galati, cu siguranta, pentru fiecare!

#Suntem_la_datorie

#IJJGL”


Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.