ccf

Judecatoarea Afrasinie il desfiinteaza pe Predoiu pe tema SIIJ

Data: 27 November 2019, 14:04 | autor: L.J. | 1 comentarii | 3140 afisari

Judecatoarea Madalina Afrasinie (foto) – presedinta Sectiei a VI-a civile de la Tribunalul Bucuresti – il desfiinteaza pe ministrul Justitiei Catalin Predoiu pe tema Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.


Intr-o mesaj postat pe Facebook marti, 26 noiembrie 2019, Afrasinie reactioneaza dezaprobator la actiunea intreprinsa de Predoiu cu o zi inainte, de a consulta toate instantele si parchetele din Romania, demnitarul cerandu-le magistratilor sa se pronunte in termen de 5 zile pe mai multe aspecte privind sistemul judiciar.

Intrebarile lui Catalin Predoiu (la care magistratii ar trebui sa raspunda pana la 30 noiembrie):

1. Schema de pensionare anticipata a magistratilor. S-ar impune sau nu prorogarea intrarii in vigoare a acesteia? S-ar impune sau nu abrogarea acesteia?

2. Trecerea la completele de 3 judecatori in apel. Consideram pertinente aceleasi intrebari mentionate supra la pct. 1).

3. Noul ciclu temporal de scolarizare la INM. Consideram pertinente aceleasi intrebari mentionate supra la pct. 1).

4. Sectia pentru investigarea infractiunilor speciale din justitie. Se impune desfiintarea acesteia prin abrogarea prevederilor legale prin care s-a infiintat si revenirea la statust quo ante? Se impune amendarea prevederilor legale prin care s-a infiintat si in ce sens anume?

In replica, judecatoarea Madalina Afrasinie ii atrage atentia ministrului Catalin Predoiu ca intentiile acestuia nu fac altceva decat sa

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Palade Mihai date 27 November 2019 20:22 0

Normal! Acești babuini sancționează după cum le taie capul iar când sunt trași la răspundere se îmbolnăvesc subit. Mai ieri umbla prin piețe dictând corectitudinea, acum s-o accepte. Justiția trebuie să fie Nr 1 în încrederea sărmanului popor, restul sunt vorbe. Numai cu o Justiție orientată către popor putem face față Gerului abătut asupra noastră!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.