ccf

Judecatoarea Lupea, indignata de manevrele Guvernului cu pensiile: „Sunt satula de amatori”

Data: 13 December 2019, 14:17 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1390 afisari

Judecatoarea Adina Daria Lupea (foto), de la Curtea de Apel Cluj, si-a exprimat vineri, 13 decembrie 2019, indignarea fata de manevrele Guvernului cu pensiile magistratilor.


Luarea de pozitie a Adinei Lupea a venit in contextul in care desi PNL ameninta ca va diminua pensiile de serviciu (asa-zisele „pensii speciale”, inclusiv ale judecatorilor si procurorilor), acelasi partid a votat marti in Comisia de munca a Camerei Deputatilor eliminarea plafonarii acestor pensii.

Mai precis, judecatoarea Lupea denunta atat


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Constantin date 13 December 2019 18:59 -1

Doamna judecător Lupea este un reper de curaj si moralitate nu numai printre magistrați ci si pentru întregul popor roman! Mai sunt câteva judecătoare curajoase in CSM: D-na Judecător Baltag si Tint care ar trebui susținute împotriva mafiei procurorilor aservita SRI lui Johanis si lui Soros! Șansa României este in judecătorii onesti, profesionisti, curajoși si cu credinta in Dumnezeu si in Lege! Sa ne rugam pentru aceste judecătoare si pentru toți magistrații care-si fac datoria in slujba Adevărului si nu in slujba unor interese si găști politice care dețin puterea politica!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.