ccf

Judecator de la Inalta Curte, plecat la pensie (Lista)

Data: 16 November 2023, 18:30 | autor: L.J. | 0 comentarii | 9166 afisari

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (foto) a aprobat in sedinta de joi, 16 noiembrie 2023, cererile de eliberare din functie prin pensionare formulate de 17 judecatori.


 

Printre cei care ies la pensie se numara judecatorul Horatiu Patrascu, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Eliberarea din functie a acestuia se va produce la 1 ianuarie 2024.


Prezentam pensionarile aprobate de Sectia pentru judecatori a CSM:


1. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.01.2024, a domnului PATRASCU HORATIU, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

2. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei GHERGHINA LOTUS MANUELA, judecator la Curtea de Apel Craiova, delegata in functia de presedinte al Sectiei a II-a civila a instantei.

3. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei NANEA-PARASCHIV MARIANA-NICOLETA, judecator la Curtea de Apel Alba Iulia.

4. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei COLTAN LOREDANA CRISTIANA, judecator la Curtea de Apel Craiova.

5. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei COCULESCU ANA MARIA, judecator la Curtea de Apel Pitesti, detasata la Consiliul Superior al Magistraturii.

6. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei SALAJAN MARTA RITA, judecator la Tribunalul Satu Mare.

7. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei CADAR RAMONA-MARIA ELENA, judecator la Tribunalul Satu Mare.

8. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei ACHIROAEI CATALINA ELENA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Iasi.

9. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei BADEA MIHAELA, judecator la Tribunalul Arges.

10. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei RETEZANU ALINA MIHAELA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Gorj.

11. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei MATEI MIHAELA, judecator la Tribunalul Iasi.

12. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei STOIAN MIRELA ALEXANDRA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Gorj, desemnata judecator delegat pentru supravegherea executarii pedepselor privative de libertate la Penitenciarul Targu Jiu si Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Gorj.

13. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului judecator LORINCZ ROMEO, delegat in functia de vicepresedinte al Tribunalului Harghita.

14. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului ARDELEAN FLAVIUS FLORIN, judecator la Tribunalul Salaj.

15. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei GRIGORE ADRIANA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti.

16. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului RACOLTA IOAN-MARIAN, judecator cu grad profesional de curte de apel la Judecatoria Oradea, desemnat judecator de supraveghere a privarii de libertate la Penitenciarul Oradea si Centrul de Retinere si Arestare preventiva din cadrul I.P.J. Bihor.

17. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei LECCA FLORICA DANIELA, judecator cu grad profesional de tribunal la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti.


>>Ordinea de zi solutionata a Sectiei pentru judecatori a CSM

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.