ccf

LITIGIU FUNCTIONARI PUBLICI - “Majorarea cu 15% urma a se aplica la cuantumul brut al salariului de incadrare”

Data: 24 September 2019, 12:39 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1266 afisari

Prin Hotararea din 02.04.2018, Tribunalul Bucuresti a respins cererea formulata de reclamanti.

Prin cererea inregistrata pe rolul Tribunalului Bucuresti, Sectia a II-a de Contencios Administrativ si Fiscal, reclamantii au solicitat, in contradictoriu cu paratul pronuntarea unei hotarari prin care sa fie obligat la plata drepturilor banesti reprezentand premiul anual aferent anilor... , in temeiul art. 25 alin. 1 din Legea nr. 330/2009.
In motivarea cererii, au aratat ca premiul anual a fost inclus in salariul de baza, iar drepturile salariale au revenit la nivelul anterior introducerii in salariul de baza; nu se poate ajunge la acelasi cuantum al salariilor decat prin neacordarea premiului, iar dreptul in cauza a fost recunoscut si ulterior abrogarii art. 25 din Legea nr. 330/2009. Au fost anexate cererii inscrisuri.
Paratul a formulat intampinare prin care a invocat exceptia prescriptiei si lipsei calitatii procesuale pasive. Pe fondul cauzei, a solicitat respingerea cererii, ca neintemeiata, avand in vedere ca sporul in discutie a fost avut in vedere la stabilirea majorarilor salariale.

Minuta Tribunalului Bucuresti:

“Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive, ca neintemeiata. Respinge cererea pentru perioada anterioara 19.12.2014, ca prescrisa. Respinge cererea formulata de reclamanti in contradictoriu cu paratul, ca neintemeiata. Cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare, cererea urmand sa fie depusa la sediul Tribunalului Bucuresti”.

Extras din hotararea Tribunalului Bucuresti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.