ccf

Lovitura pentru bobocii magistraturii

Data: 12 March 2020, 13:34 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1684 afisari

Bobocii magistraturii au primit o lovitura din partea Consiliului Superior al Magistraturii joi, 12 martie 2020.


Plenul CSM – condus de judecatoarea Nicoleta Tint (foto) – a hotarat in unanimitate sa amane pana dupa 4 mai sustinerea examenului de capacitate pentru judecatorii si procurorii stagiari. Chiar daca CSM nu precizeaza motivul, el este evident: prevenirea inmultirii cazurilor de oameni infectati cu coronavirus.

Tot amanare pana dupa 4 mai a primit concursul de admitere la Scoala Nationala de Grefieri. Ambele hotarari au fost luate in unanimitate.

Minuta CSM:

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat amanarea sustinerii examenului de capacitate, sesiunea decembrie 2019-aprilie 2020, ulterior datei de 04.05.2020, urmand ca prima proba sa fie anuntata intr-un termen rezonabil. (unanimitate)

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat amanarea sustinerii concursului de admitere la Scoala Nationala de Grefieri (programat initial pentru 26 aprilie 2020), ulterior datei de 04.05.2020, urmand ca data sustinerii concursului sa fie anuntata intr-un termen rezonabil. (unanimitate)”.

UPDATE

CSM a revenit cu un comunicat, in care precizeaza ca masura este una de protectie in fata coronavirusului:

„Biroul de Informare Publica si Relatii cu Mass Media este abilitat sa aduca la cunostinta publica urmatoarele aspecte:

Avand in vedere necesitatea prevenirii raspandirii la nivel national a infectiei cu Coronavirus SARS-CoV-2,

La data de 12 martie 2020, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat amanarea sustinerii examenului de capacitate (programat initial pentru 14 – 15 martie 2020 si 10 - 27 aprilie 2020), ulterior datei de 04.05.2020, urmand ca prima proba sa fie anuntata intr-un termen rezonabil.

De asemenea, la aceeasi data, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat amanarea sustinerii concursului de admitere la Scoala Nationala de Grefieri (programat initial pentru 26 aprilie 2020), ulterior datei de 04.05.2020, urmand ca data sustinerii concursului sa fie anuntata intr-un termen rezonabil”
.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.