ccf

Masa rotunda la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, cu tema "Cu sinceritate: despre simulatie" (8 decembrie 2015)

Data: 25 November 2015, 15:29 | autor: C.G. | 0 comentarii | 2714 afisari

Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti a anuntat, marti 24 noiembrie 2015, organizarea unei mese rotunde cu tema "Cu sinceritate: despre simulatie", care va avea loc in 8 decembrie 2015, ora 19:00, la sala Stoicescu a Facultatii.


Anuntul:

"Cercul de Drept Privat al studentilor Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, organizeaza in data de 8 decembrie 2015, ORA 19.00, in SALA STOICESCU a FACULTATII DE DREPT, UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI, masa rotunda cu tema 'Cu sinceritate: despre simulatie'.

Invitat special: Domnul FLAVIUS BAIAS (foto), Decanul Facultatii de Drept, a Universitatii din Bucuresti.

Masa rotunda va fi moderata de domnii profesori: BOGDAN DUMITRACHE si ANDREI SAVESCU.

Inscrierile se fac trimitand un mail in care se indica numele, prenumele si grupa (trei cifre) participantului la adresa: cercdreptprivat@drept.unibuc.ro (individual pentru fiecare solicitant), cel mai tarziu in data de 4 decembrie 2015.

Avand in vedere participarea extraordinara a Domnului Decan Flavius Baias, accesul in sala va fi permis, nu mai tarziu de 18.45, doar studentilor si masteranzilor care au primit prin mail confirmarea inscrierii lor. Au aptitudinea de a se inscrie studentii din anii 3 si 4 de studii, precum si masteranzii la modulele Drept privat aprofundat, Cariera judiciara si Dreptul afacerilor, in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.