ccf

Mesajul prim-ministrului interimar Gabriel Oprea, cu ocazia Zilei Justitiei

Data: 07 July 2015, 13:25 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1902 afisari

Prim-ministrul interimar al Romaniei, generalul Gabriel Oprea (foto), a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Justitiei, prin care si-a exprimat aprecierea cooperarii dintre institutiile care alcatuiesc sistemul de justitie si cele care fac parte din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, declarand ca "aceasta cooperare cunoaste un trend ascendent".


Mesajul prim-ministrului interimar Gabriel Oprea:

"Ziua Justitiei este un prilej de a-i sarbatori pe toti cei care si-au adus contributia la schimbarea in bine a sistemului judiciar din Romania, cei datorita carora astazi ne putem mandri cu o Justitie puternica, independenta, un simbol al stabilitatii institutiilor statului de drept si al respectarii drepturilor cetatenilor.

Activitatea Justitiei este un martor al nivelului de evolutie a societatii, dar si un indicator al determinarii autoritatilor nationale de a apara drepturile si libertatile fundamentale.

Apreciez, astfel, ca orice roman de buna-credinta, hotararea cu care institutiile statului intervin pentru combaterea faptelor ce constituie amenintari la adresa securitatii nationale, cum ar fi criminalitatea economica sau coruptia.

Ca om politic, am sprijinit si voi sprijini in continuare, fara rezerve, activitatea Justitiei, avand convingerea ca o justitie puternica este in interesul tuturor romanilor. De altfel, Justitia are un rol deosebit in progresul Romaniei, contribuind la imaginea pozitiva si credibilitatea in plan extern a tarii noastre.

Apreciez cooperarea dintre institutiile care alcatuiesc sistemul de justitie si cele care fac parte din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, iar aceasta cooperare cunoaste un trend ascendent.

In ceea ce ma priveste, va asigur ca voi fi intotdeauna un promotor al dezvoltarii si modernizarii institutiilor statului roman si a acelor masuri care au ca scop consolidarea sistemului judiciar.

Mult succes in aplicarea si apararea Legii! La multi ani!"

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.