Ministerul Justitiei a dat publicitatii Proiectul de ordin privind modificarea Regulamentului pentru ocuparea posturilor de personal de specialitate asimilat judecatorilor si procurorilor (proiectul)

Data: 09 aprilie 2017, 16:25 | autor: | 0 comentarii | 1531 afisari

Ministerul Justitiei a dat publicitatii vineri, 7 aprilie 2017, proiectul de ordin al ministrului Justitiei, Tudorel Toader (foto), privind modificarea si completarea Regulamentului pentru ocuparea prin concurs, a posturilor de executie vacante de personal de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor, aprobat prin Ordinul ministrului Justitiei nr. 1.473/C/2007, cu modificarile si completarile ulterioare.


Proiectul publicat pe siteul Ministerului Justitiei este supus dezbaterii publice. Potrivit Referatului de aprobare care insoteste proiectul de ordin, modificarea si completarea Regulamentului vizeaza probele de concurs pentru ocuparea celor 20 de posturi de executie vacante din cadrul Institutului National de Criminologie, infiintat prin Hotararea de Guvern nr. 14 din 2017.

Propunerile si observatiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise in scris, pana la data de 18 aprilie 2017, pe adresa Ministerului Justitiei, str. Apolodor nr.17, sector 5, Bucuresti, pe fax, la nr. 0372041175 sau la adresa de e-mail: dru@just.ro.

>> Proiect de Ordin

>> Referat de aprobare

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.