ccf

Ministerul Justitiei a publicat un anunt referitor la concursul pentru ocuparea functiei de procuror sef adjunct al DIICOT (Anuntul)

Data: 27 June 2017, 15:00 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2013 afisari

 

Ministerul Justitiei a dat publicitatii marti, 27 iunie, un comunicat privind organizarea selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia vacanta de procuror sef adjunct al DIICOT. Astfel, selectia se va desfasura la sediul ministerului din str. Apolodor, nr.17, sect. 5, in perioada 26 iunie 2017 – 31 iulie 2017.


Iata comunicatul Ministerului Justitiei:

Ministerul Justitiei organizeaza, la sediul sau din Bucuresti, str. Apolodor, nr.17, sect. 5, cod 050741, in perioada 26.06.2017 - 31.07.2017, selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia vacanta de procuror sef adjunct al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism

>> Anunt referitor la selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia vacanta de procuror sef adjunct al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (.pdf)

>> Standarde de organizare si desfasurare a selectiei procurorilor in vederea efectuarii propunerilor de numire in functiile de conducere prevazute la art.54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare(.pdf)

>> Standarde de evaluare a interviului sustinut in cadrul selectiei procurorilor in vederea efectuarii propunerilor de numire in functiile de conducere prevazute la art.54 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare(.pdf)

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.