Ministerul Justitiei a scos la concurs 12 posturi de executie vacante pentru personalul de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor

Data: 25 august 2016, 17:45 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1966 afisari

Ministerul Justitiei a anuntat organizarea unui concurs, in perioada august-octombrie 2016, pentru ocuparea a 12 posturi de executie vacante pentru personalul de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor, 6 din cadrul Directiei de prevenire a criminalitatii a MJ si 6 din cadrul Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.


Potrivit anuntului, concursul consta in sustinerea a doua probe - una scrisa pentru verificarea cunostintelor teoretice, care va avea loc in perioada 26-27 septembrie 2016, si un interviu.

Cererile pentru inscrierea la concurs pot fi depuse pana la data de 12 septembrie 2016, ora 16.00, la sediul Ministerului Justitiei.

>>Anuntul de concurs

>>Regulamentul de concurs

>>Cererea de inscriere DPC

>>Cererea de inscriere ANABI

>>Tematica si bibliografia pentru posturile DPC – MJ

>>Tematica si bibliografia pentru posturile ANABI

>>Prezentarea generala a posturilor DPC – MJ

>>Prezentarea generala a posturilor ANABI

>>CV format european DPC si ANABI

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.