ccf

Ministerul Justitiei, anunt dupa confirmarea celui de-al treilea caz de coronavirus

Data: 13 April 2020, 14:01 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1853 afisari

Ministerul Justitiei condus de Catalin Predoiu (foto) a anuntat luni, 13 aprilie 2020, ca institutia va intra in regim de telemunca pana in data de 21 aprilie 2020, in urma confirmarii unui al treilea caz de COVID-19.Iata comunicatul MJ:

"Incepand cu data de 14.04.2020, Ministerul Justitiei va intra in regim de telemunca pana in data de 21.04.2020, in urma confirmarii unui al treilea caz de COVID-19 in cadrul aparatului Ministerului.

Exceptie de la aceasta regula vor face ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informatii clasificate, directia tehnologia informatiei, care vor continua sa lucreze de la sediul ministerului.

Noul caz a fost confirmat ieri seara, 12 aprilie, si este un angajat al directiei contencios, aflat intre contactele primului caz confirmat. Persoana nu a mai fost prezenta in Minister din data de 9 aprilie.

Reamintim ca, in zilele de 10, 11 si 12.04, sediul Ministerului Justitiei a fost decontaminat succesiv prin nebulizare. Ministerul Justitiei a facut anunturile necesare catre DSP Bucuresti in vederea luarii tuturor masurilor legale".

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.