ccf

Ministerul Justitiei. Dezbatere publica privind plata contributiilor MJ la Conferinta de la Haga de Drept International Privat

Data: 28 July 2015, 13:01 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1708 afisari

Ministerul Justitiei a lansat in dezbatere publica, marti 28 iulie 2015, proiectul de Ordonanta a Guvernului pentru aprobarea platii contributiilor Ministerului Justitiei la organisme internationale, precum si pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 41/1994 privind autorizarea platii cotizatiilor la organizatiile internationale interguvernamentale la care Romania este parte.


Potrivit proiectului, este vorba despre plata cotizatiei anuale de participare a Ministerului Justitiei, ca membru cu drepturi depline, la Conferinta de la Haga de Drept International Privat, precum si despre plata contributiei restante a Ministerului Justitiei la fondul de pensii al Conferintei de la Haga de Drept International Privat.

Propunerile si observatiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise in scris pe adresa Ministerului Justitiei, str. Apolodor, nr.17, sector 5, Bucuresti, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail dean@just.ro.

>>Proiectul

>>Nota de fundamentare

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.