ccf

Ministerul Justitiei. Dezbatere publica privind transmiterea unui imobil in administrarea Curtii de Conturi a Romaniei

Data: 05 August 2015, 14:47 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1863 afisari

Ministerul Justitiei a supus dezbaterii publice, incepand de marti, 4 august 2015, proiectul de Hotarare a Guvernului privind modificarea datelor de identificare si actualizarea valorii de inventar ale unui imobil aflat in domeniul public al statului, precum si transmiterea acestuia din administrarea MJ, in administrarea Curtii de Conturi a Romaniei.


Potrivit notei de fundamentare a proiectului, este vorba despre imobilul in care si-a desfasurat activitatea, pana la data de 1 februarie 2015, Tribunalul Comercial Arges.

Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise in scris pe adresa Ministerului Justitiei, Str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucuresti, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail dean@just.ro.

>>Proiectul

>>Nota de fundamentare

>>Anexe

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.