ccf

NNDKP, firma anului in proprietate intelectuala pentru al treilea an consecutiv

Data: 11 March 2016, 12:01 | autor: C.G. | 0 comentarii | 66654 afisari

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a castigat, pentru al treilea an consecutiv, distinctia Firma de proprietate intelectuala a anului in Romania. Premiul a fost acordat in cadrul celei de-a XI-a editii a galei Managing Intellectual Property, care a avut loc joi, 10 martie 2016, la Londra. Performanta NNDKP de a rezista timp de trei ani pe pozitia de lider in proprietate intelectuala reprezinta o premiera la nivel national.


Comunicatul NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) continua sa fie cea mai apreciata firma din Romania in domeniul proprietatii intelectuale. La evenimentul de decernare a premiilor Managing Intellectual Property (MIP) ce a avut loc ieri la Londra, NNDKP a castigat pentru al treilea an consecutiv premiul 'Firma de proprietate intelectuala a anului in Romania', o premiera la nivel national.

Ana-Maria Baciu (foto), partener si coordonator al practicii de profil a firmei, a reprezentat NNDKP la gala, declarand cu aceasta ocazie: 'Ne aflam pentru a treia oara pe acest podium in primul rand datorita clientilor nostri ce au continuat sa ne ofere incredere, care se reflecta in performantele de pana acum ale practicii. Multumirile noastre se indreapta si catre echipa de proprietate intelectuala, care se consolideaza de la un an la altul, recent si prin cooptarea unui nou partener, Cosmina Simion. Aprecierile clientilor si eforturile colegilor nostri din ultimii 13 ani au contribuit la recunoasterea constanta a firmei ca lider atat in mediul de afaceri din Romania, cat si de comunitatea internationala de IP'.

Anterior celei de-a unsprezecea editii a galei, Managing Intellectual Property, una dintre publicatiile internationale cele mai prestigioase in domeniul proprietatii intelectuale, a publicat clasamentele din 2016 ale ghidului sau anual. NNDKP ramane pe primul loc in domeniul litigiilor privind brevetele şi marcile/drepturile de autor si este singura casa de avocatura prezenta in topurile privind procedurile de inregistrare a brevetelor şi marcilor.

Chambers & Partners, editia europeana si alte publicatii de IP, recunoscute la nivel global, precum WTR1000 (ghid dedicat domeniului marcilor) si IAM Patent 1000 (specializat in domeniul brevetelor) au clasat NNDKP pe primele pozitii in urma cercetarilor anuale.

Despre practica de proprietate intelectuala a NNDKP

Practica de proprietate intelectuala a NNDKP (NNDKP IP) a fost infiintata in 2003, fiind specializata in administrarea drepturilor de proprietate intelectuala si consultanta in domeniul drepturilor legate de proprietate intelectuala, precum si solutionarea aspectelor litigioase legate de acestea.

NNDKP IP are o echipa formata din 2 parteneri (ambii avand si calificarea de consilieri in proprietate intelectuala) coordonand o echipa de sase avocati (din care unul si consilier in proprietate industriala) si trei consilieri in proprietate industriala in domeniile marci, desene si brevete.

Printre clientii asistati de echipa NNDKP IP se numara companii nationale si multinationale din domenii precum: IT & media, industria auto, FMCG si suplimente nutritive, producatori sau distribuitori de produse farmaceutice, retail, telecomunicatii, jocuri de noroc, industria tutunului”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.