Noua functie de conducere pentru judecatoarea Stoicescu dupa 7 luni de pauza

Data: 12 iulie 2021, 18:33 | autor: L.J. | 0 comentarii | 4866 afisari

Judecatoarea Adriana Stoicescu (foto) – fosta presedinta a Tribunalului Timis – a obtinut luni, 12 iulie 2021, o noua functie de conducere, dupa o pauza de sapte luni si jumatate.Mai exact, Sectia pentru judecatori din Consiliul Superior al Magistraturii a delegat-o pe Stoicescu in functia de vicepresedinte al Tribunalului Timis, pe o durata de 6 luni. Delegarea va intra in vigoare vineri, 16 iulie 2021.

Amintim ca Adriana Stoicescu a detinut timp de 6 ani functia de presedinte al instantei, fiind numita pentru doua mandate consecutive de cate trei ani. Ultimul mandat i-a expirat la data de 31 decembrie 2020.

In aceeasi sedinta de luni, 12 iulie 2021, judecatorii CSM au delegat-o pe magistrata Teodora Carmen Balogh in functia de vicepresedinte al Tribunalului Bihor, tot pentru 6 luni si tot incepand cu 16 iulie. Balogh a devenit cunoscuta dupa ce in februarie 2020 le-a refuzat oamenilor de afaceri Nela si Coriolan Secara din Oradea acordarea oricaror daune morale si materiale pentru suferintele pe care le-au avut de indurat din cauza unui dosar in care procurorul ex-DNA Oradea Cristian Ardelean i-a trimis in judecata pe vremea cand activa la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor.

Dupa cum veti vedea mai jos, Adriana Stoicescu a fost unul dintre cei doi judecatori in cazul carora nu a existat unanimitate in randurile CSM.


Iata lista tuturor delegarilor dispuse in sedinta de luni:


1. Delegarea doamnei judecator POSTELNICESCU MARIA CORINA in functia de presedinte al Sectiei I civile a Curtii de Apel Pitesti, incepand cu data de 20.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

2. Delegarea doamnei judecator SORESCU OANA MIHAELA in functia de presedinte al Judecatoriei Constanta, incepand cu data de 16.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

3. Delegarea domnului judecator MATEI MIU in functia de vicepresedinte al Judecatoriei Caracal, incepand cu data de 16.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

4. Delegarea domnului judecator BORDEIANU ANDREI in functia de vicepresedinte al Judecatoriei Galati, incepand cu data de 16.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

5. Delegarea domnului judecator cu grad profesional de tribunal HALIL ADINAN in functia de presedinte al Judecatoriei Galati, incepand cu data de 16.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. ( 5 Da, 2 Nule)

6. Delegarea domnului judecator MUSAT LAZAR DORU in functia de presedinte al Judecatoriei Patarlagele, incepand cu data de 20.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

7. Delegarea domnului judecator ILIE CRISTIAN RAZVAN, vicepresedinte al Judecatoriei Buftea, in functia de presedinte al Judecatoriei Buftea, incepand cu data de 16.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

8. Delegarea doamnei judecator STOICESCU ADRIANA-PETRONELA in functia de vicepresedinte al Tribunalului Timis, incepand cu data de 16.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (4 Da, 3 Nule)

9. Delegarea doamnei judecator ALEXANDRA KOMUVES in functia de presedinte al Judecatoria Lipova, incepand cu data de 10.08.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

10. Delegarea doamnei judecator ONOFREI OANA-ANDREEA in functia de presedinte al Sectiei a II-a civile a Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, incepand cu data de 30.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

11. Delegarea doamnei judecator cu grad profesional de tribunal DUTA MIRELA ANDREEA in functia de presedinte al Judecatoriei Campina, incepand cu data de 16.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

12. Delegarea domnului judecator DINU IULIAN in functia de presedinte al Sectiei penale a Tribunalului Prahova, incepand cu data de 31.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

13. Delegarea doamnei judecator CIPLEU ANCA DIANA in functia de presedinte al Judecatoriei Alesd, incepand cu data de 16.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

14.1. Delegarea domnului judecator SABAU CALIN TRAIAN in functia de presedinte al Tribunalului Bihor, incepand cu data de 16.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

14.2. Incetarea delegarii domnului judecator SABAU CALIN TRAIAN in functia de vicepresedinte al Tribunalului Bihor, incepand cu data delegarii sale in functia de presedinte al Tribunalului Bihor. (unanimitate)

15. Delegarea doamnei judecator BALOGH TEODORA CARMEN in functia de vicepresedinte al Tribunalului Bihor, incepand cu data de 16.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

16. Delegarea domnului judecator ARDELEAN LIVIU PETRU in functia de presedinte al Judecatoriei Salonta, incepand cu data de 16.07.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

17. Delegarea doamnei judecator cu grad profesional de tribunal MARGARIT CRISTINA EMANUELA in functia de vicepresedinte al Judecatoriei Braila, incepand cu data de 14.09.2021, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.