ccf

O viitoare membra CSM vrea sa ramana sefa

Data: 25 July 2022, 17:36 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2983 afisari

O viitoare membra a Consiliului Superior al Magistraturii vrea sa ramana sefa.Ne referim la procuroarea Marioara Catalina Sintion (foto) de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3, cea care va reprezenta parchetele de pe langa judecatorii in CSM-ul legislaturii 2023-2028.

Marti, 26 iulie 2022, Sectia pentru procurori a CSM va discuta cererea Catalinei Sintion de prelungire a delegarii la conducere PJS3, precum si solicitarile altor 18 procurori.


Toate cererile de delegari si prelungiri de delegari:


1. Propunerea de delegare in functia de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj a doamnei RADULESCU CAMELIA CRISTINA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (14034/2022) 2. Propunerea de delegare in functia de prim procuror militar adjunct la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara a domnului capitan magistrat GOLBAN - NICOLAE ADRIAN, procuror militar in cadrul acestei unitati de parchet (16035/2022)

3. Propunerea de delegare in functia de procuror militar sef Sectie urmarire penala la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara a domnului colonel magistrat IVANESCU PETRISOR, procuror militar in cadrul acestei unitati de parchet (16037/2022)

4. Propunerea de delegare in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu-Mures a domnului VASIU TUDOR ANTONIU, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (16125/2022)

5. Propunerea de delegare in functia de procuror sef al Serviciului pentru efectuarea urmaririi penale in cauze de coruptie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a doamnei ALBU VASILICA GABRIELA, procuror in cadrul acestei structuri (16154/2022)

6. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Mures a domnului MIHAI RADU CRISTIAN, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (15674/2022)

7. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 a doamnei SINTION MARIOARA CATALINA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (15595/2022)

8. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti a doamnei SCORNEICA IULIANA-MIRELA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (15596/2022)

9. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a doamnei BAILESCU FLORINA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta Turnu Severin (15668/2022)

10. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de procuror sef Sectie urmarire penala la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Targu Mures a doamnei OLTEAN VIORICA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (15726/2022)

11. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de procuror militar sef Sectie judiciara la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara a domnului colonel magistrat IONESCU CRISTIAN VALENTIN, procuror militar in cadrul acestei unitati de parchet (16034/2022)

12. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de procuror sef Sectie judiciara la Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi a doamnei PETRACHE ANGELICA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (16019/2022)

13. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de procuror sef al Serviciului de registratura generala, grefa, arhiva si relatii cu publicul din cadrul Sectiei de resurse umane si documentare a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a doamnei NICA ANDREEA RUXANDRA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (15475/2022)

14. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Bailesti a domnului STANCIU EUGEN MADALIN, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (16115/2022)

15. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Resita a domnului POPESCU EMANUEL SERGIU CODRUT, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (15789/2022) 16. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti a domnului BITU FLORIAN, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (16053/2022)

17. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova a domnului CALINA CONSTANTIN DUMITRU, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (16114/2022)

18. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Galati a doamnei MARCU PAULA CLAUDIA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (16141/2022)

19. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare a doamnei ROMAN LARISA CRISTINA, procuror in cadrul acestei unitati de parchet

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.