ccf

OLAF. 89 de recomandari de actiune transmise Romaniei in 8 ani

Data: 11 June 2015, 14:48 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1726 afisari

Oficiul European de Lupta Antifrauda (OLAF) a transmis autotitatilor romane, potrivit celui mai recent raport anual de activitate, 89 de recomandari de actiune, in perioada 1 ianuarie 2007 – 31 decembrie 2014.


Intr-un comunicat de presa emis de OLAF se arata ca autoritatile au la dispozitie un interval de 12 luni pentru a raporta actiunile intreprinse, iar 25 dintre recomandari se afla inca in acest interval. 11 recomandari fac obiectul unei investigatii penale, in timp ce in cazul a 37 dintre ele acuzatiile au fost respinse, iar 16 cazuri s-au finalizat cu sanctiuni, transmit reprezentantii OLAF.

Pe ansamblul tarilor Uniunii Europene, OLAF a emis un numar de 479 de recomandari, dintre care 96 se afla inca in termenul de 12 luni pentru a primi un raspuns, 77 sunt in curs de investigare, 145 au fost finalizate fara acuzatii, iar 161 cu sanctiuni.

"OLAF are misiunea de a identifica, investiga si opri actele de frauda care implica fonduri ale UE. Activitatea noastra se traduce in rezultate concrete si garanteaza faptul ca banii contribuabililor din UE sunt utilizati in scopul pentru care au fost alocati initial, creand locuri de munca si crestere economica in Europa", a declarat directorul general al OLAF, Giovanni Kessler (foto), potrivit Oficiului.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.