ccf

Onea ramane suspendat

Data: 01 February 2023, 16:58 | autor: L.J. | 0 comentarii | 6994 afisari

Procurorul Lucian Onea (foto) de la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina – fost sef al DNA Ploiesti – ramane suspendat din functie.Hotararea a fost luata marti, 31 ianuarie 2023, de catre Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii.

Astfel, sectia i-a prelungit lui Onea suspendarea dispusa de catre CSM in 2019 pentru trimiterea in judecata, impreuna cu fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti intr-o cauza vizand presupuse fapte de participatie la inducerea in eroare a organelor judiciare, represiune nedreapta, cercetare abuziva, instigare la comiterea de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Este vorba despre felul in care serviciul teritorial din Ploiesti al Directiei Nationale Anticoruptie instrumentase dosarele vizandu-i pe fostii deputati Sebastian Ghita si Vlad Cosma.


Minuta procurorilor CSM:


Mentinerea efectelor Hotararii Sectiei pentru procurori nr.679 din data de 23.07.2019

Solutie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat mentinerea efectelor Hotararii Sectiei pentru procurori nr.679 din data de 23.07.2019, cu schimbarea temeiului legal. (unanimitate)”.


Minuta hotararii din 2019:


Nota privind suspendarea din functie a domnului ONEA LUCIAN GABRIEL, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina. (14745/2019)

Solutie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat suspendarea din functie a domnului ONEA LUCIAN GABRIEL, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, incepand cu data de 23.07.2019.Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.