ccf

Plata onorariilor avocatilor. Baroul Bucuresti anunta ca au fost alocate fondurile

Data: 02 August 2022, 11:12 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1006 afisari

Baroul Bucuresti anunta ca au fost alocate fondurile pentru avocatii care presteaza asistenta din oficiu.Astfel, au fost virate de catre:

-Tribunalul Bucuresti fonduri necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta judiciara din oficiu la cererea instantelor judecatoresti pentru luna IUNIE 2022;
- Tribunalul Bucuresti fonduri necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta judiciara din curatori speciali pentru luna IUNIE 2022;
-D.N.A. fonduri necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta judiciara din oficiu la organele de urmarire penala pentru luna IUNIE 2022.
-Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti fonduri necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta judiciara din oficiu la organele de urmarire penala pentru luna partial iunie 2022.
-D.I.I.C.O.T. fonduri necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta judiciara din oficiu la organele de urmarire penala pentru luna mai- iunie 2022.
-Parchetul de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti fonduri necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta judiciara din oficiu la organele de urmarire penala pentru luna iunie 2022.

"Avocatii indreptatiti la plata onorariilor sunt invitati sa se informeze telefonic (021.311.22.93 - interval orar 08.00-14.00), electronic (e-mail: patricia.teugea@baroul-bucuresti.ro), sau personal, la sediul Baroului Bucuresti, cu privire la  sumele ce urmeaza a fi incasate.
Transmiterea facturii se poate face si electronic, in vederea virarii onorariilor cuvenite in contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.
De asemenea, pentru avocatii care doresc sa ridice sumele in numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail", precizeaza Baroul Bucuresti.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.