ccf

PROCES CU GUVERNUL ROMANIEI - “Nu a depus motive de nelegalitate a sentintei atacate

Data: 14 November 2019, 12:40 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1417 afisari

Prin Decizia 918/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a constatat nul recursul.

Prin cererea inregistrata pe rolul Curtii de Apel Craiova la data de 16 februarie 2015, sub nr. x/2015, reclamantul A. a solicitat obligarea paratului Guvernul Romaniei la plata sumei de 31.878 RON, cu titlu de despagubiri pentru prejudiciul cauzat prin aplicarea prevederilor art. 1 din O.U.G. nr. 95/2014, respectiv art. I si II din O.G. nr. 1/2015, urmand ca suma sa fie reactualizata in raport de indicele de inflatie la data punerii in executare a hotararii.

Prin Sentinta nr. 386 din 19 septembrie 2016 Curtea de Apel Craiova, sectia de contencios administrativ si fiscal, a respins ca inadmisibila cererea de chemare in judecata formulata de reclamantul A. in contradictoriu cu paratul Guvernul Romaniei, avand ca obiect despagubire.

Impotriva hotararii a declarat recurs reclamantul A., fara insa ca acesta sa indice si sa dezvolte motive de nelegalitate a hotararii.

Minuta Inaltei Curti:

“Admite exceptia nulitatii recursului invocata de intimatul Guvernul Romaniei. Constata nul recursul declarat de A. impotriva Sentintei nr. 386 din 19 septembrie 2016 a Curtii de Apel Craiova, sectia de contencios administrativ si fiscal. Definitiva”.

Extras din decizia Inaltei Curti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.