ccf

PROCES CU MINISTERUL JUSTITIEI - “Inalta Curte apreciaza corecta argumentarea Tribunalului Botosani”

Data: 11 October 2019, 12:29 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1546 afisari

Prin Decizia 2435/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit competenta de solutionare a cauzei in favoarea Curtii de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal.

Prin cererea inregistrata pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal, la data de 30 martie 2018, sub nr. x/2018, reclamanta A., in contradictoriu cu paratii Ministerul Justitiei Bucuresti, Curtea de Apel Suceava, Tribunalul Botosani si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, a solicitat anularea partiala a Deciziei nr. 22 din data de 1 februarie 2018 emisa Curtea de Apel Suceava si emiterea unei noi decizii de incadrare si salarizare a personalului auxiliar de specialitate din cadrul Tribunalului Botosani, cu respectarea prevederilor Legii nr. 153/2017.

Prin Sentinta nr. 4600 din 12 noiembrie 2018, Curtea de Apel Bucuresti a declinat competenta de solutionarea a cauzei avand ca obiect anulare act administrativ, in favoarea Tribunalului Botosani, sectia de contencios administrativ si fiscal.

Prin Sentinta civila nr. 143 din 28 martie 2019, Tribunalul Botosani, sectia contencios administrativ si fiscal, a admis exceptia necompetentei materiale si a declinat competenta de solutionare a cauzei, in favoarea Curtii de Apel Bucuresti.

A constatat ivit conflictul negativ de competenta si a sesizat Inalta Curte cu solutionarea acestuia.

Minuta ICCJ:

“Stabileste competenta de solutionare a cauzei privind pe reclamanta A. si pe paratii Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, Tribunalul Botosani, Ministrul Justitiei, Curtea de Apel Suceava, in favoarea Curtii de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal. Definitiva”.

Extras din decizia ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.