ccf

Procuroarea care a inchis dosarul Realitatea TV, lasata sa astepte

Data: 14 February 2022, 18:32 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2915 afisari

Procuroarea care la 19 decembrie 2018, pe vremea cand activa in Directia Nationala Anticoruptie, a clasat (cu unele disjungeri) dosarul penal vizand televiziunea Realitatea TV a fost acum lasata sa astepte.Este vorba despre procuroarea Carmen Damian, cea care la 1 ianuarie 2019 s-a intors de la DNA la parchetul de provenienta – respectiv Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Tot in PICCJ, Damian conduce inca din data de 2020 Serviciul de indrumare si control, fiind delegata prima oara in aceasta functie incepand cu 26 august 2020.

Acum, procuroarea a cerut o noua prelungire a delegarii, dar a fost lasata sa astepte, sedinta Sectiei pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii fiind amanata pentru o data neprecizata, din pricina ca nu s-a putut intruni cvorumul. Carmen Damian a obtinut cea mai recenta prelungire a delegarii din partea procurorilor CSM cu incepere la 26 august 2021. Pe cale de consecinta, ea va expira in jurul datei de 26 februarie 2022.


Lista cu procurorii care asteapta delegari si prelungiri de delegari din partea CSM, in functii de conducere si de executie:


1. Propunerea de delegare in functia de procuror sef Sectie urmarire penala la Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman a domnului NEATA ION, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (3785/2022)

2. Propunerea de delegare in functia de procuror sef Sectie urmarire penala la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia a domnului BIC IUSTIN, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (3936/2022)

3. Propunerea de delegare in functia de procuror sef al Serviciului de indrumare si control din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a doamnei DAMIAN CARMEN, procuror in cadrul acestei unitati de parchet (2660/2022)

4. Propunerea de delegare in functia de prim procuror militar la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul MIlitar Bucuresti a domnului NICOLAU ADRIAN CORNEL, procuror militar la Parchetul Militar de pe langa Curtea Militara de Apel

5. Solicitarea de delegare in functia de procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava a domnului MITRIC DANIEL, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava (3618/2022)

6. Solicitarea de delegare in functia de procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Iasi a doamnei AIONITOAIE ANA MARIA, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi

7.Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Tarnaveni a doamnei LAURA COSTIN, procuror la aceasta unitate de parchet (4101/2022)

8.Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Ludus a domnului POP CIPRIAN DUMITRU, procuror la aceasta unitate de parchet (3774/2022)

9.Propunerea de prelungire a delegarii in functia de procuror sef al Biroului teritorial Sibiu din cadrul Serviciului teritorial Alba Iulia al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului SAVA GHEORGHE - PETRU, procuror in cadrul acestei structuri organizate (3959/2022)

10. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de procuror sef al Biroului teritorial Dambovita din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului GHIRDOVEANU ILIE- ARIAN, procuror in cadrul acestei structuri organizate (3956/2022)

11. Solicitarea de prelungire a delegarii in functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Falticeni a domnului GHIVNICI MARIUS VASILE, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau (3467/2022)

12. Solicitarea de prelungire a delegarii in functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Costesti a domnului DINICA MIHAI GABRIEL, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina (1679/2022).

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.