ccf

PROCUROR ACUZAT DE HARTUIRE SEXUALA - “A imbratisat-o si a pipait-o in zona si pe exteriorul coapselor, a sarutat-o si aceasta i-a raspuns la sarut, precizand ca este 'in acea perioada a lunii'”

Data: 08 February 2019, 12:35 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2467 afisari

Prin ordonanta din 15 ianuarie 2019, din dosarul 395/P/2018, Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie a decis clasarea cauzei fata de procurorul Radu George Bucurica, fost prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Oravita, in prezent la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin.


Ordonanta de clasare a fost dispusa in dosarul in care procurorul Radu George Bucurica a fost acuzat de hartuire sexuala, hartuire si folosirea abuziva a functiei in scop sexual.

Solutia a fost emisa de procuroarea Codruta Chindea, de la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, care a dispus clasarea cauzei cu privire la comiterea infractiunilor de:

-hartuire sexuala, prev. de art. 223 alin. 1 Cod penal, solutie dispusa in temeiul art. 16 alin. 1 lit. b) din Codul de procedura penala - “fapta nu este prevazuta de legea penala ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege”;

-hartuire, prev. de art. 208 alin. 1 Cod penal, solutie dispusa in temeiul art. 16 alin. 1 lit. b) din Codul de procedura penala - “fapta nu este prevazuta de legea penala ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege”;

-folosirea abuziva a functiei in scop sexual, prev. de art. 299 alin. 1 Cod penal, solutie dispusa in temeiul art. 16 alin. 1 lit. a) din Codul de procedura penala - “fapta nu exista”.

Extras din ordonanta de clasare:

“La data de 15.01.2018 persoana vatamata Bojin Monica Gabriela a formulat si depus o plangere penala impotriva procurorului Bucurica Radu George acuzandu-l de comiterea infractiunii de hartuire sexuala, prev. de art. 223 al. 1 C.p. constand in aceea ca incepand cu luna octombrie 2017, acesta a apelat-o repetat cerandu-i sa se intalneasca in particular, in afara sediului parchetului, pentru a discuta despre un dosar penal in care persoana vatamata Bojin Monica Gabriela era victima unor infractiuni de lipsire de libertate si de violenta, cauza aflata in supravegherea procurorului Bucurica Radu George. Cu ocazia primei intalniri acceptate, procurorul Bucurica Radu George i-a spus ca a ajutat-o, ca o va ajuta si in continuare in legatura cu respectuiva cauza, conditionand sa il ajute si pe persoana vatamata deoarece il atrage fizic, dorindu-si sa nu il respinga si a incercat sa o sarute.


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.