ccf

Procurorul DNA care l-a retinut nevinovat pe omul lui Dragnea vrea sa ramana sef

Data: 30 August 2021, 19:02 | autor: L.J. | 0 comentarii | 4769 afisari

Vrea sa ramana sef un procuror din Directia Nationala Anticoruptie care l-a retinut nevinovat pe un apropiat al fostului presedinte al PSD Liviu Dragnea (foto).Ne referim la procurorul DNA Marian Dragulescu, cel care in 2017 l-a retinut pentru 24 de ore pe Ilie Dragne, administratorul fermei de porci din Salcia (judetul Teleorman) detinute de catre Valentin Stefan Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea. In 2019, Ilie Dragne a fost achitat atat in prima instanta (de catre Tribunalul Bucuresti, in aprilie), cat si definitiv (de catre Curtea de Apel Bucuresti, in noiembrie).

Marti, 31 august 2021, Sectia pentru procurori a CSM trebuie sa analizeze cererea lui Marian Dragulescu de a-i fi prelungita delegarea la conducerea Serviciului pentru efectuarea urmaririi penale in cauze privind infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie – serviciu ce functioneaza in cadrul Sectiei a II-a DNA.


Iata lista procurorilor care cer delegari si prelungiri de delegari:


I. Delegari:


1. Propunerea de delegare in functia de procuror sef al Biroului teritorial Bistrita-Nasaud din cadrul Serviciului teritorial Cluj al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului VASILE CIPRIAN SARB, procuror in cadrul acestei structuri specializate (14559/2021)

2. Propunerea de delegare in functia de procuror sef al Biroului teritorial Sibiu din cadrul Serviciului teritorial Alba-Iulia al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului GHEORGHE - PETRU SAVA, procuror in cadrul acestei structuri specializate (15915/2021)

3. Propunerea de delegare in functia de procuror sef sectie urmarire penala la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui a doamnei RUJA ALICE-DIANA, procuror in cadrul aceleiasi unitati de parchet (16451/2021)

4. Propunerea de delegare in functia de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad a doamnei AILIOAIE ANDREEA ALEXANDRA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad (16684/2021)

5. Propunerea de delegare in functia de procuror sef Sectie judiciara la Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu a domnului NUTU TIBERIU-GEORGE, procuror in cadrul aceleiasi unitati de parchet (16819/2021)

6. Propunerea de delegare in functia de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj Napoca a doamnei PAPUC MADALINA DIANA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj Napoca


II. Prelungiri:


1. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Videle a domnului MAMALIGAN GHEORGHE, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti (15321/2021)

2. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim-procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Moldova Noua a domnului DOBRE MIHAI ALEXANDRU, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad (16201/2021)

3. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a domnului BORJOG EDUARD-DANIEL, procuror in cadrul aceluiasi parchet (16319/2021)

4. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de procuror sef Sectie judiciara la Parchetul de pe langa Tribunalul Ialomita a doamnei COMAN CRISTINA, procuror in cadrul aceluiasi parchet (16246/2021)

5. Propunerea de prelungire a delegarii domnului procuror DRAGULESCU MARIAN in functia de procuror sef al Serviciului pentru efectuarea urmaririi penale in cauze privind infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie din cadrul Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie a Directiei Nationale Anticoruptie (16612/2021)

6. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de prim-procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Ineu a domnului procuror RUSU SILVIU FLORIN, procuror la aceeasi unitate de parchet (16689/2021)

7. Propunerea de prelungire a delegarii in functia de procuror sef urmarire penala la Parchetul de pe langa Tribunalul Galati a doamnei procuror GURZU MIHAELA LILIANA, procuror la aceeasi unitate de parchet (16713/2021)

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.