ccf

Profesorul Valerius Ciuca, Doctor Honoris Causa al UMFST Targu Mures

Data: 02 November 2018, 15:29 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1667 afisari

Eveniment de seama desfasurat vineri, 2 noiembrie 2018, in Aula Magna a Universitatii de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie din Targu Mures. Profesorului doctor Valerius Ciuca (foto) i-a fost conferit titlu de Doctor Honoris Causa al UMFST Targu Mures în semn de recunoastere a excelentei sale stiintifice si profesionale în domeniul stiintelor juridice, precum si pentru contributia adusa promovarii culturii si stiintei romanesti.


Profesorul doctor Valerius Ciuca a fost judecator la Tribunalul Uniunii Europene, iar in prezent este profesor in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, profesor asociat la ULCO, Lab. RII, Franta, profesor invitat la University of Ottawa, Canada.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.