ccf

Proiect de ordin pentru modificarea Regulamentului de ordine interioara DNA

Data: 28 June 2015, 11:55 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1871 afisari

Regulamentul de ordine interioara al Directiei Nationale Anticoruptie ar putea fi modificat. Ministerul Justitiei, condus de Robert Cazanciuc (foto), a lansat, in 25 iunie 2015, proiectul de Ordin pentru modificarea si completarea Regulamentului de ordine interioara al DNA.


Anuntul Ministerului Justitiei:

In temeiul dispozitiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Ministerul Justitiei supune dezbaterii publice, proiectul de Ordin pentru modificarea si completarea Regulamentului de ordine interioara al Directiei Nationale Anticoruptie, aprobat prin Ordinul ministrului justitiei nr. 1643/C/2015”.

Proiectul de Ordin pentru modificarea si completarea Regulamentului de ordine interioara al Directiei Nationale Anticoruptie, aprobat prin Ordinul ministrului justitiei nr. 1643/C/2015

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.