ccf

Recordmena delegarilor vrea sa ramana sefa

Data: 06 July 2022, 17:56 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2819 afisari

Judecatoarea care detine recordul ultimilor 14 ani in materie de delegari consecutive in aceeasi functie de conducere vrea sa ramana sefa.Este vorba despre magistrata Mihaela-Daniela Joga, cea care conduce Judecatoria Lehliu-Gara inca din anul 2002, la 4 ani dupa numirea ca judecator definitiv la aceeasi instanta. Judecatoarea Joga este presedinta cu delegare a Judecatoriei Lehliu-Gara inca de la 1 ianuarie 2008, dupa expirarea celor doua mandate in care a condus instanta prin numire (2002-2005, apoi 2005-2008). Astfel, magistrata a obtinut pana acum 29 de delegari consecutive in functia de conducere pe care o ocupa, iar acum o solicita pe a treizecea, aferenta celui de-al doilea semestru al anului 2022.

Cazul Mihaelei Joga va fi discutat de catre Sectia pentru judecatori din Consiliul Superior al Magistraturii in sedinta de joi, 7 iulie 2022.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.