ccf

REFERATUL DNA PENTRU ARESTAREA DOCTORULUI BEURAN - “A fost de acord cu propunerea"

Data: 19 February 2020, 14:22 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1685 afisari

Lumea Juridica prezinta Referatul DNA cu propunerea de arestare preventiva a doctorului Mircea Beuran. Doctorul a fost retinut de DNA in 13 februarie 2020, ulterior fiind prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva, instanta dispunand arest la domiciliu.

Potrivit DNA, “in data de 18 decembrie 2018, inculpatul Beuran Mircea a acceptat si primit de la o persoana, medic intr-o unitate spitaliceasca din Bucuresti (martor in cauza), suma de 10.000 euro, in legatura cu indeplinirea unor acte ce intrau in indatoririle sale de serviciu.

Concret, inculpatul a primit banii respectivi atat pentru a propune in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie 'Carol Davila' Bucuresti scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar in specialitatea chirurgie generala, pe o perioada determinata, cat si pentru a asigura castigarea acestui concurs de catre martor. Pana in prezent, postul respectiv nu a fost scos la concurs”.

Extras din referatul DNA:

“Potrivit denuntului, s-a retinut ca medicul BEURAN MIRCEA, sef al Clinicii de Chirurgie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie 'Carol Davila' din Bucuresti, a primit in ziua de 18 decembrie 2018, de la medicul (....), suma de 10.000 euro, pentru a intreprinde demersurile necesare in vederea scoaterii la concurs a unui post de asistent universitar pe termen determinat in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie 'Carol Davila' din Bucuresti si pentru a o desemna castigatoare a acestui concurs pe (....), intrucat medicul BEURAN MIRCEA are calitatea de presedinte al comisiei de concurs.

In luna decembrie 2018, BEURAN MIRCEA detinea si functia de sef al Sectiei Chirurgie III din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca).

Totodata, din actul de sesizare a reiesit ca medicul BEURAN MIRCEA a fost de acord cu propunerea medicului (....) si a primit suma de 10.000 euro de la aceasta, in scopurile aratate mai sus, numai dupa ce medicul (….) l-a contactat si i-a transmis doleantele denuntatoarei de a deveni asistent universitar in cadrul UMF 'Carol Davila' Bucuresti”.
>>Referatul DNAAdauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.