Rodica Aida Popa, „Noi institutii ale dreptului penal si dreptului procesual penal in dialogul interprofesional intre judecatori si avocati”

Data: 24 septembrie 2015, 09:07 | autor: A.P. | 0 comentarii | 2690 afisari

Lucrarea Noi institutii ale dreptului penal si dreptului procesual penal in dialogul interprofesional intre judecatori si avocati, publicata la Editura Universul Juridic sub semnatura judecatorului Rodica Aida Popa (foto), a fost lansata oficial, miercuri 23 septembrie 2015, in Aula Institutului National al Magistraturii, cu prilejul Conferintei internationale Dialogul interprofesional intre judecatori, procurori si avocati – necesitate in consolidarea Justitiei in societatea democratica in Romania.


>>Cuprinsul

Cartea constituie cea mai reala si efectiva concretizare a nevoii de schimbare, in atitudine, gandire si actiune. Acest lucru s-a putut realiza numai cu ajutorul unor oameni frumosi sufleteste, cu bucurie de a dialoga real si efectiv in cadrul unui proces de schimbare profunda in societatea romaneasca si mai ales in Justitie. Anul 2014 a fost anul intrarii in vigoare a noilor coduri in materie penala, ceea ce a reprezentat o cotitura in cunoasterea noilor institutii penale si procesual penale, punerea in aplicare a acestor institutii presupunand organizare, spirit inovator, realism si flexibilitate.

>>Rasfoieste

Multitudinea formelor de abordare a constituit o modalitate realista si pragmatica, ceea ce a dat consistenta acestui proces.

Reunind in acest volum studii valoroase, cu accente asupra elementelor de noutate in materie penala si procesual penala, ale judecatorilor si avocatilor, suntem convinsi ca aceasta lucrare va fi un instrument util teoreticienilor si practicienilor, dar si studentilor si auditorilor de justitie in activitatea pe care o desfasoara fiecare, contribuind la consolidarea sistemului judiciar.

Date tehnice:

Titlu: Noi institutii ale dreptului penal si dreptului procesual penal in dialogul interprofesional intre judecatori si avocati

Autor: Rodica Aida Popa, judecator in cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie

Publicat de: Editura Universul Juridic

Pret: 50,00 RON

ISBN: 978-606-673-670-1

Format: Academic

Pagini: 440

>>Detalii achizitie

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.