ccf

Sectia pentru procurori a CSM a aprobat noi eliberari din functie

Data: 17 January 2023, 16:25 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2214 afisari

 

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, condusa de vicepresedintele CSM Daniel Horodniceanu (foto), a aprobat noi eliberari din functie prin pensionare.


 

In sedinta de marti, 17 ianuarie 2023, Sectia pentru procurori a CSM a hotarat inaintarea catre presedintele Romaniei Klaus Iohannis a propunerilor de eliberare din functie prin pensionare a trei procurori. In schimb, Sectia pentru procurori a CSM a decis amanarea discutarii unei cereri de pensionare.


Iata deciziile Sectiei pentru procurori a CSM:


“1. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 06.02.2023, a doamnei GROSU DOINA, procuror sef al Serviciului pentru coordonarea activitatii Ministerului Public in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

2. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 06.02.2023, a doamnei DRAGOMIR OANA CAMELIA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

3. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat amanarea analizarii cererii de eliberare din functie, prin pensionare, a doamnei MOLEANU LIVIA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta Turnu Severin.

4. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului ZAINEA CRISTINEL, procuror la Parch hetulde pe langa Judecatoria Constanta”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.