ccf

Sectia pentru procurori a CSM a constatat incalcarea Codului deontologic al judecatorilor si procurorilor

Data: 09 September 2015, 16:34 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1679 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a constatat, in sedinta de miercuri 9 septembrie 2015, incalcarea normelor de conduita reglementate de Codul deontologic al judecatorilor si procurorilor de catre Dan Alexandru Nitescu, procuror in cadrul PICCJ.


Comunicatul CSM:

In sedinta de azi, 9 septembrie 2015, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a constatat ca domnul Nitescu Dan Alexandru, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a incalcat normele de conduita reglementate de art. 17 si 18 din Codul deontologic al judecatorilor si procurorilor.

Potrivit dispozitiilor art. 17 din Cod, 'Judecatorii si procurorii sunt datori sa se abtina de la orice acte sau fapte de natura sa compromita demnitatea lor in functie si in societate', iar conform prevederilor art. 18, 'Relatiile judecatorilor si procurorilor in cadrul colectivelor din care fac parte trebuie sa fie bazate pe respect si buna-credinta, indiferent de vechimea in profesie si de functia acestora. Judecatorii si procurorii nu isi pot exprima parerea cu privire la probitatea profesionala si morala a colegilor lor'”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.