ccf

Sedinta Plenului CSM. Decizii privind participarea unor membri ai Consiliului la conferinte internationale (Ordinea de zi solutionata)

Data: 26 August 2015, 12:26 | autor: A.P. | 0 comentarii | 1560 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a hotarat, in sedinta Plenului de luni, 24 august 2015, participarea presedintelui CSM Marius Tudose (foto) la Conferinta Retelei Francofone a Consiliilor Judiciare cu tema "Reteaua francofona: o comunitate de valori", care va avea loc la Paris, in perioada 19-20 noiembrie 2015, precum si aderarea CSM la Reteaua Francofona a Consiliilor Judiciare.


>>Ordinea de zi solutionata

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat desemnarea reprezentantilor CSM la conferinta ministeriala "Raspunsul justitiei penale la radicalizare", organizata de DG JUST, in data de 19 octombrie 2015, la Bruxelles, precum si desemnarea procurorului Oana Andrea Schmidt-Haineala, membru al CSM, in vederea participarii la cea de-a LXIX-a sesiune plenara a Grupului de state impotriva coruptiei (GRECO), care va avea loc in perioada 12-16 octombrie 2015, la Strasbourg.

In aceeasi sedinta de luni, 24 august 2015, Plenul a apreciat ca nu este oportuna implicarea CSM in cadrul Misiunii Uniunii Europene in domeniul reformei judiciare in Ucraina si participarea CSM la Reuniunea anuala de Implementare – Dimensiunea Umana (HDIM) a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE), organizata in perioada 21 septembrie – 2 octombrie 2015, la Varsovia.

Totodata, CSM a hotarat ca nu se impune participarea unor reprezentanti ai Consiliului la cel de-al XVII-lea Summit international privind criminalitatea transnationala si la forumul privind siguranta nationala si globala – Geneva, 14-16 octombrie 2015.

sursa foto: agerpres.ro

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.