Sefa din DNA, pastrata in functie

Data: 06 octombrie 2021, 15:16 | autor: L.J. | 1 comentarii | 2819 afisari

Sefa Serviciului teritorial Bacau al Directiei Nationale Anticoruptie a fost mentinuta in functie. Este vorba despre procuroarea Cornelia Hrincescu (foto).


 

Decizia a fost luata marti, 5 octombrie 2021, de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. In acest sens, CSM a hotarat delegarea procuroarei Cornelia Hrincescu in functia de procuror sef al DNA Bacau.

Hrincescu conduce DNA Bacau inca din a doua jumatate a lunii ianuarie 2014, cand a fost delegata in functie timp de 6 luni. Ulterior, procuroarea si-a castigat primul mandat de trei ani, prin numire, in decembrie 2014, iar pe al doilea (tot de trei ani) – in octombrie 2018, perioada dintre cele doua mandate (adica decembrie 2017 – octombrie 2018) petrecand-o cu delegare.


Redam minuta Sectiei pentru procurori a CSM:


“Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de procuror sef al Serviciului teritorial Bacau din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a doamnei HRINCESCU MARIA CORNELIA, procuror in cadrul acestei structuri specializate, incepand cu data de 12.10.2021, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)”.

Comentarii

# DODI date 22 octombrie 2021 16:08 0

Sistemul își face simțită prezența. A se vedea și acțiunile pe lîngă lege ale ipochimenului Salam de Sibiu, adevăratul autor al crizei României.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.