ccf

Sesizarea Inspectiei Judiciare privind emiterea mandatelor de siguranta nationala, respinsa cu 6-5

Data: 18 May 2020, 12:30 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1379 afisari

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a respins in sedinta din 14 mai 2020 solicitarea formulata de catre judecatoarele Gabriela Baltag (foto) si Evelina Oprina.Cele doua judecatoare, si ele membre CSM, cerusera sesizarea Inspectiei Judiciare privind emiterea mandatelor de siguranta nationala. Pentru admiterea solicitarii au votat cinci membrii CSM, iar pentru respingere sase.

Iata decizia CSM:


“Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat respingerea solicitarii de sesizare a Inspectiei Judiciare pentru efectuarea de verificari la Inalta Curte de Casatie si Justitie vizand modalitatea de respectare a dispozitiilor legale privind emiterea mandatelor de siguranta nationala sub toate aspectele si in toate situatiile pentru perioada 04.02.2019-la zi. (5 voturi admitere, 6 voturi respingere)”. 

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.